Deel:

Flanders Hotel

Wie een verkwikkende, romantische en ontspannende trip naar Brugge wil maken, kan best beginnen met een reservatie in het Flanders Hotel. In deze hotelklassieker worden al meer dan honderd jaar bezoekers ontvangen. Ze weten intussen perfect hoe ze hun gasten moeten verwennen.

Bij Flanders Hotel doen ze er alles aan om elke dag hun vier sterren  te verdienen. Ze creëren een thuis voor wie weg is van huis, in een betoverend decor, met elegante kamers en prachtige tuinen. Hier stap je ’s morgens altijd met het juiste been uit een zalig bed. Je neemt een verfrissende duik in het zwembad en laat je culinair verwennen aan het ontbijtbuffet. Aan de receptie maken ze je wegwijs naar de leukste en meest verrassende plekjes van de stad.

In Flanders Hotel sluit je de dag af met een toast op een geslaagd bezoek aan Brugge. Je hoeft alleen nog maar te kiezen tussen een zoete cocktail in Barazar of een Belgisch biertje in het historisch salon.

Meer info

Kenmerken

  • Eigen parking
  • Kamers met televisie, eigen koffie- en theefaciliteiten en een schrijfbureau
  • Gratis draadloos internet
  • Binnenzwembad
  • Tuinen en vijver
  • Eigen terras voor sommige kamers
  • Salon en Bar

Kamers

1 Classic Double/Twin

Voorzien van moderne gemakken en een fraaie inrichting; de Classic kamer is eenvoudigweg veel waar naar zijn geld voor een kort of actief verblijf in Brugge. Deze kamers grenzen voor het merendeel aan de tuin met vijver en zijn een populaire keuze bij zowel koppels als alleenreizenden. De kamer beschikt over een en-suite badkamer met toilet en de kamer is goed uitgerust met ondermeer wi-fi toegang, satteliettelevisie, eigen koffie- en theefaciliteiten en een bureau. Een comfortabel kwaliteitsbed verzekerd een goede nachtrust en uiteraard wacht u ’s morgens ons alom geprezen warm & koud ontbijt, inbegrepen in de kamerprijs!

2 Club Double/Twin

De Club design kamer is ruim, heeft een trendy aankleding en biedt alle moderne gemakken.

3 Triple

Recensies